Čišćenje zgrada i zajedničkih prostorija

Naš servis nudi i usluge čišćenja i održavanja različitih zgrada, bilo da se radi o zgradama sa stanovima ili poslovnim zgradama. Kvalitetno i profesionalno održavamo i čistimo zgrade,  kako bi  one bile uredne i prijatne za posjetioce, korisnike ili stanare. Zajedničke prostorije zgrada su izuzetno važne, te čistoća pomaže i zdravlju korisnika,  ali svakako i dojmu koje one urednošću i čistotom ostavljaju na posjetioce.

c_z_p_lara

Prilikom čišćenja različitih otpadaka možemo, u skladu sa vašim željama, ponuditi i izdvajanje materijala koji se mogu reciklirati.

Različitim dezinfekcijskim sredstvima ukljanjamo eventualnu piljesan i gljivice koje se mogu nakupiti na nedostupnim mjestima.

U zgradama, naročito poslovnim, ali i stambenim, je veoma važna čistoća prozora i staklenih površina, a tome posvećujemo izuzetnu pažnju.

Čistoća podnih obloga u zgradama je također u fokusu naše pažnje. Pri tome koristimo izuzetno kvalitetne i efikasne aparate za mehaničko čišćenje podova, ali svakako koristimo i završne,  ručno urađene finese.

Otvori ventilacijskih sistema su mjesta gdje se zadržava mnogo nečistoća i potencijalno opasnih alergena, što posebno tretiramo prilikom čišćenja zgrada.

Uz ove osnovne usluge u prilici smo pružiti i dodatne pogodnosti i pratiti vaše specifične potrebe u održavanju čistoće zgrada.

Servis za čišćenje LARA Tuzla- jedan poziv čisti sve!

logo_lara