Dubinsko čišćenje namještaja

Namještaj u vašim domovima ili poslovnim prostorijama je uvijek u centru pažnje i zauzima jedno od najvažnijih područja u standardima čistoće prostorija koje koristite.

Agencija LARA nudi i usluge dubinskog čišćenja namještaja, bilo da se radi o namještaju u porodičnim domovima ili poslovnim objektima.

Većinu namještaja je moguće dubinski čistiti i sa njega ukloniti mrlje, fleke, prašinu i većinom  oku nevidljive čestice, takozvane grinje.

Dubinski čistimo većinu materijala kojima je namještaj tapaciran, odnosno sva klasična platna, kao i namještaj od alcantare, raznih vrsta mikrovlakana (microfiber), pa čak i kožni namještaj. Tu se svakako podrazumijevaju i dubinska čišćenja tepiha.

Prije mašinskog dubinskog čišćenja,  obavljamo dubinsko usisavanje namještaja, kako bi se prije moćenja nečistoće privukle što bliže površini.

Moćenje namještaja obavljamo mašinski, koristeći pri tome sredstva za dubinska čišćenja, odnosno dubinsku ekstrakciju,  koja ne stvaraju previše pjene.

Nakon toga se pristupa dubinskom mašinskom tretiranju različitih vrsta namještaja. Osnovni standard je da dubinski tretirani namještaj poslije  izgleda kao nov i da duže vrijeme nakon čišćenja odbija od sebe čestice prašine.

I u ovom segmentu naših usluga imamo dobra iskustva i veliki broj profesionalno obavljenih poslova u prethodnom periodu.

Prilikom dubinskog čišćenja koristimo izuzetno kvalitetne mašine i alate, kao i provjerena sredstva za čišćenje.

Servis za čišćenje LARA Tuzla- jedan poziv čisti sve!

logo_lara