Lara

Agencija za čišćenje stambeno-poslovnih objekata LARA iz Tuzle osnovana je 2014. godine kao porodična firma specijalizovana za različite vrste usluga čišćenja i održavanja stambenih i poslovnih prostora, zgrada i zajedničkih prostorija, te za niz drugih specifičnih potreba u čišćenju unutrašnjih, ali i vanjskih prostora oko objekata.

Osnivač Agencije je Laris Altumbabić, koji je prije pokretanja ove firme dugo radio na poslovima obezbjeđivanja objekata i ljudi, a između ostalog je i certificiran za zaštitu VIP osoba.

U dosadašnjem radu povjerenje Agenciji LARA su ukazale brojne firme i institucije u Tuzli, Tuzlanskom kantonu i šire u BiH, kao i veliki broj klijenata u privatnim objektima.

Preporuke naših klijenata, zadovoljnih uslugama koje im pružamo, su ključni pokazatelj našeg zalaganja i profesionalnosti u radu, ali svakako i najbolja vrsta promocije  firme i u narednom periodu.

LARA je društveno odgovorna i ekološki osviještena firma, te se u radu koriste ekološki prihvatljiva rješenja u čišćenju, odnosno eko-friendly sredstva za čišćenje i metode čišćenja.

LARA uspošljava odgovorne, profesionalne i čestite zaposlenice, u koje  klijenti mogu imati puno povjerenje, odnosno  povjerenje da će predajom ključeva za prostorije koje se čiste, zateći sve u savršenom redu i sve na svom mjestu po obavljenim poslovima. Ovakva praksa je ono čemu pridajemo najveću važnost i ono što možemo garantovati u saradnji sa našim klijentima. Međusobno povjerenje je najvažniji standard  u saradnji klijenata sa našom firmom.

Uz osnovne usluge čišćenja,  koje su  i prezentirane na ovoj web prezentaciji, agencija nudi i niz različitih specifičnih usluga dubinskog čišćenja namještaja i prostorija.

Koristimo izuzetno kvalitetne i profesionalne mašine i alate za čišćenje, a u tome preferiramo pouzdanog proizvođača firmu „Karcher“, te i druge kvalitetne proizvođače mašina i alata za čišćenje.

U saradnji sa klijentima u potpunosti se prilagođavamo svim vašim zahtjevima i željama, te specifičnim potrebama u čišćenju objekata koje koristite.

Po obavljenom poslu klijentima se prezentira sve što je urađeno, obavlja se završni pregled, te se  udovoljava i reklamacijama i dodatnom uređivanju ukoliko postoje takvi zahtjevi klijenata, što je bila rijetkost u našem dosadašnjem radu.

Procedura ugovaranja poslova zahtijeva obilazak prostora koji će se čistiti, što uz zaposlenice po pravilu i procedurama obavlja osnivač i direktor Agencije. Nakon toga se ugovaraju termini koji odgovaraju klijentima, te se pristupa radovima koji su specifični u svakoj konkretnoj situaciji i u potpunosti zavise od potreba i želja naših klijenata.

U setu naših usluga nudimo one koje su jednokratne, privremene ili stalne. Bilo da je naša saradnja sa klijentima jednokratna, privremena ili svakodnevna, sedmična, dvosedmična, mjesečna, uvijek promjenjujemo iste standarde i profesionalnost u pružanju usluga.

U svom dosadašnjem radu smo izuzetno  ponosni što zadovoljni klijenti, bilo da se radi o pojedincima ili firmama, preporučuju prijateljima ili poslovnim partnerima Agenciju LARA, tako da se sigurnim koracima pozicioniramo kao jedna  od vodećih profesionalnih Agencija za čišćenje u Tuzli, Tuzlanskom kantonu, sa vizijom da postanemo prepoznatljivi i na području cijele BiH.

Za sve dodatne informacije molimo vas da pozovete ili se javite Agenciji za čišćenje LARA Tuzla  na kontakte koji su navedeni na ovoj web prezentaciji firme.

Servis za čišćenje LARA Tuzla- jedan poziv čisti sve!

logo_lara