Renoviranja/Rekonstrukcije/Useljenja/Preseljenja

Čišćenje prostora u kojima su se obavljale rekonstrukcije, renoviranja ili se tek u njih useljava, odnosno preseljava se i predaje drugim korisnicima na korištenje, je izuzetno važno.

Naš servis ima veliko iskustvo u ovoj vrsti čišćenja prostorija koje su same po sebi, radi prirode prethodno obavljenih radova i otpada koji ostaje, zahtjevnije za čišćenje.

Angažmanom profesionalne agencije ćete sebi sačuvati potrebno vrijeme,  ali svakako se sačuvati od stersnih situacija koje takve prilike sa sobom donose.

Kada se završi neki od vaših projekata u renoviranju, adaptaciji, prilikom useljenja ili nekoj drugoj situaciji, uz naše profesionalne usluge možete odmah uživati  u udobnosti prostora, bez nerviranja i nepotrebnog gubljenja vremena u temeljnom čišćenju i pripremi prostora.

Prilikom ovakvih čišćenja nudimo ili  osnovne usluge koje zahtjevate ili generalno čišćenje po principu ključ u ruke, a to često uključuje i dubinsko mašinsko čišćenje prostorija ili namještaja.

Prilikom čišćenja to dakle mogu biti osnovne stvari ili kompleksniji zadaci koji uključuju odvoženje velike količine otpada, čišćenje ormara, garaža, pomoćnih objekata, pa i vanjskih prostora ispred objekata.

Svaki vaš zahtjev i želje  je moguće ispuniti jer naše prpfesionano iskustvo i u ovom segmentu čišćenja je izuzetno.

Servis za čišćenje LARA Tuzla- jedan poziv čisti sve!

logo_lara