Čišćenje poslovnih prostora

Bez obzira da li vaša firma zapošljava manji broj ljudi ili se radi o firmi sa preko 50 i više zaposlenika i sa mnogo radnih i zajedničkih prostorija, naša agencija je pouzdan izbor servisa za vas. Uz mnoštvo preporuka koje imamo od različitih firmi, slobodno možemo reči da smo po kvalitetu usluga i profesionalnosti jedan od vodećih servisa za čiščenje u Bosni i Hercegovini.

U sklopu  čišćenja poslovnih prostorija nudimo veći broj usluga, među kojima su:

Čišćenje kancelarija u vašim poslovnim prostorijama što može uključivati temeljita čišćenja tepiha, parketa, laminata, pločica ili nekih drugih podnih obloga, kancelarijskog namještaja i računarske opreme, čišćenje vrata, prozora, radijatora ili drugog namještaja. Pri tome mislimo i na detalje,  pa čak i na dezinficiranje ručki na vratima koje dotaknete nebrojeno puta svakog dana.

c_p_p

Možemo se brinuti i o čistoći aparata koje imate u kancelarijama poput printera, kopir aparata i drugih tehničkih pomagala, kao i  onih za vodu, kafu ili mikrovalnih pečnica. Za vas ćemo očistiti i unutrašnjost onih aparata za koje je to moguće uraditi. Pri tome je izuzetno bitno spomenuti da nastojimo sve aparate dezinficirati kako bi se izbjegle alergijske reakcije vaših zaposlenika. Brinemo se i o čistoći vaših ormara, stolova, stolica i drugog namještaja.

Možemo se brinuti i o čistoći vaših zajedničkih prostorija, hodnika ili prostora u kojima je smješten veći broj vaših  uposlenika, te također i prostorija toaleta.

Usluge koje nudimo firmama mogu podrazumijevati i niz drugih specifičnih potreba pri većim adaptacijama prostora, renoviranjima, preseljenjima i drugim situacijama.

Kroz iskustva mnogobrojnih firmi, često smo u prilici čuti da je firmama višestruko isplativije i efektnije imati na raspolaganju usluge profesionalne agencije za čišćenje,  nego imati uposlenike koji se brinu o čistoći. I kroz našu praksu se to pokazalo kao provjereno.

Servis za čišćenje LARA Tuzla- jedan poziv čisti sve!

logo_lara