Čišćenje stambenih prostora

ciscenje_laraDugi radni dani vas isrcpljuju. Vikendom želite više odmora  i druženja sa porodicom i prijateljima. Ipak, stambene površine treba očistiti, urediti i uživati u udobnosti i čistoći vašeg  doma.

Servis za čišćenje LARA iz Tuzle nudi rješenje za vas. Rješenje koje vam  je na dohvat sa samo jednim telefonskim pozivom.

Nudimo profesionalne  i isprobane  usluge čišćenja stambenih površina koje se mogu odnositi na: osnovne usluge čišćenja stambenih površina i namještaja, generalna čišćenja, ili pak dubinsko čišćenje stvari koje imate u kući. Sve u dogovoru s vama.

Naše osoblje je klijentima dostupno i za sedmično, dvosedmično ili mjesečno čišćenje doma i pri tome se u potpunosti  prilagoditi vašem rasporedu. Svakako to uključuje i jednokratna čišćenja, kada smatrate da je potrebno angažovati profesionalnu agenciju.

Sve naše usluge podrazumijevaju ekološki prihvatljive standarde čišćenja, uz korištenje profesionalnih i provjerenih sredstava  i vrhunskih mašina koje koristimo pri čišćenju.

Naša namjera u svakom konkretnom slučaju je da budemo kvalitetni i učinkoviti, odnosno da zadovoljimo vaše zahtjeve i potrebe u čišćenju doma. Za to imamo kvalitetno i profesionalno osoblje, veliko iskustvo i svu potrebnu opremu.

Moderan način života, mnogo radnih i privatnih obaveza vam ne ostavljaju mnogo prostora i vremena za čišćenje. Odabirom našeg servisa za vašeg kućnog partnera možete svoje vrijeme kvalitetnije organizovati i provesti.

Uz prethodni dogovor, prilagođavamo se terminima koji su vam prihvatljivi i nudimo konkurentne i prihvatljive cijene, na naše obostrano zadovoljstvo.

Servis za čišćenje LARA Tuzla- jedan poziv čisti sve!

logo_lara